En osaa ollatunteasanoapäättää

hengissä

polikielto

polikielto 2

soraääniä

ajan kulutus

tiimi partiokolkka

muruerot

hukkakorvat

koiradiippailuu

Tags: , , , , ,

4 kommenttia - “En osaa ollatunteasanoapäättää”

 1. v Kirjoittaa:

  ”Kivat ja kurjat jutut vie yhtä paljon energiaa ja mulla on kuitenkin eälämä ja sllä pitäis tehä jotain” <— TÄÄÄ iski tosi kovasti. Fiilaan.

 2. plaa Kirjoittaa:

  Ei sulla tarvitse olla ratkaisuja tai vastauksia muiden ongelmiin. Kaikki kantaa lopulta oman taakkansa, muut voi vain välillä tsempata vieressä, korkeintaan töytäistä vähän heikolla hetkellä.

 3. Tiia Kirjoittaa:

  Voi että, fiilaan niin monia juttuja tässä.

  Also itkettää ja vihastuttaa sun puolesta niin paljon. Itkettää ja vihastuttaa sekin, että en voi auttaa. Paskaseula indeed. Tsemppiä Rasmus, oot kyllä tarpeeks. <3

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  v: Toivottavasti se iski sellasena miellyttävänä oivalluksena tai ”minut on nähty ja ymmärretty”-tavalla eikä mitenkään lujasti vavisuttavana!

  plaa: Äää no joo, niin monet jutut on itsestä lähtösii, ei toisii saa muutettuu tai korjattuu. Sitä tahtoo silti jotenkin jeesiä muita, jotenki oman voimattomuuden tiedostaminen riepoo kaikkein eniten.

  Tiia: hurr, kiitos <3 Mä juttelin tänään yhen kanssa transpolin kirjeestä ja tällä sit alko ihan saman tien kiehumaan mun takia. Jotenki arvostan toisen myötäkiukkua? En ite jaksa tuntea mitään tästä asiasta, vetää turraksi.

Jätä vastaus