Rauha riemu roihu

tulilapsi kopio

bussilove kopio junalove kopio

tuli kopio

vahtikoira kopio

kuplii

kivis kopio

Tags: , , , , , ,

2 kommenttia - “Rauha riemu roihu”

  1. pihla Kirjoittaa:

    tulin vaan muistuttamaan että tää on yks ehdottomii lempiblogeja ja aina kaiken katselen ja mietiskelen läpi. :) liian harvoin tulee kerrottua kaikille ketä nyt seurailen miten paljon oikeesti fiilaan niiden ajatuksia, kuvia ja persoonia. inspraatio on yks hienoimpia asioita mitä toiselta ihmiseltä voi saada, mun mielestä. oot super

  2. Rasmus Kirjoittaa:

    <33 Nää on tosi tärkeitä ja hienoi sanoi, mun on pitäny kiittää sua jo aikasemmin, mut oon ollu tosi kiireinen ja väsynyt ja joka kerta ku oon lukenu tän kommentin, niin vaivun vaan sellaseen levollisuuteen ja onnihorrokseen, et unohdan kaikki sanat. Kiitti hurjasti, arvostan paljon mitä sanot <3

Jätä vastaus