Sivusanoja

KIRJAOLOT kopio

Oikeestaan jos sä tiiät jonkun vaik potentiaalisesti nolon nuorten kirjan tai sellasen jossa kirjailijaa ei kiinnostanu ylläpitää alkuperästä rivivälii ja fonttikokoo tai jossa kirjakieli väistyy kauniimman lyyrisyyden ja kirosanojen tieltä, nii sä voit kertoo (mul on vähän keskittymishaasteita ja alotusvaikeuksii perusromaanien kanssa). Rakastan kun sanat ja ihmiset on rososii tai kun elämä on kuraa ja ihmiset kivoi. Parasta kans jos asiat tapahtuu lähellä ja on helppoi, ja mitä mä tällä meinaan, niin siwan ryöstävä ja aamukahvia keittävä räkänokka kiehtoo tuhannesti enemmän kuin Atlantin toisella puolen huumekartellin atomipommeja pakoon juokseva ihmisriepu. Olkaa helvetin hyvä vaan näistä kriteereistä, voisin rupee kirjavinkkariks

Tags:

5 kommenttia - “Sivusanoja”

 1. Kipe Kirjoittaa:

  Harvoin pääsen suosittelemaan nuortenkirjallisuutta, jee! Ehkäpä ainakin osaan kriteereistä vastaa Juuli Seppänen: Kipeetä.

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Oho jukra, onpahan ainakin jo kaunein nimi, mä aion etsii ton käpäliini!

 3. Kipe Kirjoittaa:

  Nonni. (: Tosin novellit tuossa painottuvat – kuten nimestäkin voi päätellä – tuohon ”kun elämä on kuraa” -osastolle kyllä, eli sisältö ei välttist kaikilla mittareilla ole juuri kaunein-adjektiivilla kuvattavaa.

 4. pikku-orkki Kirjoittaa:

  Vilja-Tuulia Huotarinen: VALOA VALOA VALOA

 5. Rasmus Kirjoittaa:

  Voi jehna, pitäis kai sit oikeesti lukee se! Mun katse pysähtyy siihen otis usein kirjastossa ja mä oon lainannutkin sen jopa kerran tai kaks mut oonkohan ikinä lukenu ees ekaa sivua :D Hurmaa jo sen nimi, kyl mun täytynee antaa sille vielä mahollisuus

Jätä vastaus