pakko päästä

sääolosuhdesäolosuhde

 

koti tauti

Tags: , , , , , ,

6 kommenttia - “pakko päästä”

 1. Sofia Kirjoittaa:

  Moi c: Oli superkivaa nähä puistiksessa! Jos muuten päädyt Turkuun joskus niin kerro, ois hauskaa törmäillä useamminkin. Poistin muuten ton mun portaikossa-blogin tässä vähän aikaa sitten.. :) ihana kuulla että sait kodin, toivottavasti sulla lähtee elämä hyvin rullaamaan siellä! Paljon hyvää kimallusta sun elämään t: Sofia K

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Ai ne kauniit sanasokkelot lähti! Toivon, et ne hetket kun ehit blogii pitää anto sulle ajattelutilaa päähän. Mä ilmotan jos Turkuun päädyn, siellä alkaa oleen kyl niin paljon kaikenlaisii hyviksii, et pitänee oikeesti seikkailla sinne tervehtimään tyyppejä :> Mut hei sama päätee myös siuhun: jos eksyt Kouvolaan, niin kerro! Törmäilly ois hauskaa :–) <3

 3. Maukka Kirjoittaa:

  Kouvola on tosi kiva kaupunki, uskon ja toivon että viihdyt siellä.

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Uskot ja toivot ihan oikein, täällä on paljosti hyvää <3

 5. Kettu Kirjoittaa:

  Mutta hei jee, sulla on koti! Ihan mahtavaa, hurjasti onnea ja lämpöisiä ajatuksia <3

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Pörr kiitti, koti on ja ainakin hetken pysyy <3

Jätä vastaus