syksytassut

syksy nauru

värii ii koulu

laiturikoira

Tags: , , , ,

2 kommenttia - “syksytassut”

  1. sofia Kirjoittaa:

    syksy ja pimeys tekee elämän tunnelmasta jännittävää ja hämyisää ja ovat muutenkin muikeita, mutta toisaalta on ikävä valoisia iltoja, kun ei tarvinnut huolehtia, onko pyörässä lamppu tai takissa heijastin. onneksi sohvaperunat alkaa taas ja sateen takia voi viipyä sisällä peittokäärönä. ja sit ku uskaltautuu ulos, nii voi bongailla koirii (täl hetkellä mäyräkoirii joka paikassa, vai johtuukohan vaan omasta sielunmaisemastani?) ja hassui omistajii. meiän naapurissa muuten asuu ihana vanhus, joka ulkoiluttaa kissaansa aina iltaisin ysin aikaan, sillee et se kissa makaa puun juurella ja tää vanhus seisoo vieressä ja juttelee sille kissalle!

  2. Rasmus Kirjoittaa:

    Sohvaperunat on kyl pelastus ja aaamen ja parasta ja ainoota, huh joo. Mä en jotenki yhtään elä villapaitakelien odottelulle, sateen ropinalle tai väriä vaihtavalle maisemalle. Oikeesti kaikki se on kivaa ja hyvää, mut se vetää mut silti ihan toimintakyvyttömäks ja onnettomaks. B and the Band laulaa, et ”tää pimeys tappaa musta ihmisen, tekee musta tällaisen, tylsämielisen, mielitautisen” tai jotain sinne päin. Tykkään siitä bändistä, ja Sohvaperunoista.

    Siun naapuri ja kissa kuulostaa kyl kans tykättäviltä. Ehk sitä löytää tykättävii asioita oikeestikin.

Jätä vastaus