naapuriangsti syksyangsti

naapurit 1

naapurit 2

(ei nää kakkostyypit oo oikeesti vittumaisia, pelottavia ja helvetin surulliseks tekeviä vaan)

päiväkirja olot

Haluun teidän tietävän, et oon työstääs loppujakin vastauksia teiän ehdotuksiin/kysymyksiin, mut ne on vähän pidemmän kaavan väkerryksiä, niin en tiiä miten äkkiä ne tänne tupsahtaa. Ehdinkö jo kiittää teitä niistä kaikista? Kiitti sit uudestaankin. Parhaita juttuja, mulla on hauskaa miettiä niitä.

Täs viel loppuun yks päiväkirjapoiminta kuvaamaan mun yleisfiilistä kaikkeudesta. Se on vähän hassun värinen (niinku ylhäällä oleva lila naapurijuttukin), koska skannasin sen printatusta kuvasta. Se on tänään tehdystä lehdestä, joka me painettiin aamulla koulussa meidän ryhmän tän astisista jutuista. Koska miksipä ei. Me vaan TEHÄÄN ja se on ihan mieletöntä. Rakastan.

syksymasis

Tags: , ,

7 kommenttia - “naapuriangsti syksyangsti”

 1. tööt Kirjoittaa:

  Muista valittaa isännöitsijälle melusta, ota ylös aika milloin se tapahtuu (etenkin yöllä. päivälläkään ärjyäminen ei ole normaalia elämisen ääntä).

  Elin vuoden todella aggressiivisen naapurin vieressä. Soitin sinne poliisitkin kaks kertaa. Kannattaa isännöitsijälle ilmoittaa, että jos tällanen öykkäröinti jatkuu ja kun ei tiedä mitä siellä tarkalleen käy, niin saattaa kohta soittaa poliisit. Isännöitsijälle pitäis löytyä sähköposti. Pistä samalla vuokranantajalle sama viesti.

 2. Kettu Kirjoittaa:

  Muistathan myös, että jos naapurissa melutaan niin että pelkäät että ne siellä päästelee toisistaan ilmoja pihalle, 112 on ihan oikea numero siinä vaiheessa. Ei kenenkään tarvi ahistua ja valvoa öitään siksi että naapurit on esim. hankalia.
  Toivottavasti jatkossa on parempia öitä ja vähemmän tappelevia naapureita <3

 3. Rasmus Kirjoittaa:

  Pör, kiitti hei molemmille!

  En ees aatellut et joku isännöitsijäheppu vois tulla mukaan tähän keissiin, mut häh mitä totta kai. Tuntuu oikeestaan vilpittömän hyvältä idealta. Katon mitä tapahtuu ja laitan viestiä siihen suuntaan. Hätäkeskukseen oon meinannut soittaa kahesti, mut se tuntuu suurelta ja lopulta kuulostaa vaan siltä, et ihmiset huutaa ja vihaa toisiaan tai elämää ja on potentiaalisesti ympäripäissään, eikä riko toisiaan. Kerran meinasin mennä ite puhuun tyypeille, mut tuntu liian uhkaavalta ja äh.

  Mä toivon et tyyppien elämä rauhottuu ja katon paljonko voin tehä, et ihmiset pysyy järjissään ja hengissä

 4. tööt Kirjoittaa:

  Isännöitsijälle kannattaa ilmaista, että olisit itse mennyt sanomaan, mutta tilanne on vaikuttanut aina niin uhkaavalta, ettet ole kokenut sitä hyväksi ideaksi. Tämä korostaa sitä, ettei kyseessä ole todellakaan mitkään bileet, vaan oikea tilanne. Jos mahdollista, nauhoita melun ääntä. Mä kävin siis tällaisen samanlaisen paskan läpi, ne sai kaks varoitusta, muutin pois, saattaa olla että ne on potkittu jo pihalle kun ei tuntunut menevän läpi, että TÄÄLLÄ ASUU MUITAKIN.

 5. Pege Kirjoittaa:

  Soita ihan huoletta poliisit hiljentämään möykkäävät/tappelevat naapurit. Ei kenenkään tarvitse kärsiä metelistä kellonaikana, jolloin pitäisi olla hiljaista. Itse ilmoitin edellisessä osoitteessa asuessani kertaalleen 2. kerrosta alempana asuvasta musiikin soittajasta. Ei oikein huumori riittänyt, kun hän päätti aloittaa soittelun klo. 22, eikä vielä siihen 1:30 mennessä ollut hiljentänyt. Ilmeisesti väsäili tietokoneella musiikkia, ja kaiuttimet tietty mahdollisimman kovalla. Onneksi tapahtui viikonloppuna, niin ei ollut duunipäivää edessä. Tälle hyypiölle olin käynyt muutama kuukausi aiemmin sanomassa ovella, että nyt hiljaa. Poliisit jututti kaveria ovella varmaankin 5 min. ei enää tämän jälkeen kuulunut soittelua. Naapurin kanssa tuli otettua yhteen hänen koiran haukkumisensa takia. Koira haukkui ja vikisi aina, kun oli yksin. Tuli sanottua monesti ihan nätisti asiasta, mutta kun ei mennyt jakeluun piti kertaalleen ladata ns. tykin suusta.

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Tööt: Parhaimpii toimintamotivaatiota lisäävää ja päätöksen tekoapuja tarjoovaa on kuulla just tositarinoita toisilta, et joku on toiminut kans näin ja siinä kävi näin. On olo, et iteki voi tehä jotain.

  Pege: Mullei oo tarvetta vaikeuttaa jonkun vaikeelta entuudestaan kuulostavaa tilannetta. Välillä kyseenalaistan kaikenlaisen auktoriteetin (esim. poliisin) tarjooman hyödyn ja avun, mut ei se meinaa, et tarviis hiljaa hyväksyä tilanne ja olla kädet sidottuna keskellä sotkua. Toi on tosi niheetä, ettei jengi tajuu talossa olevan muitakin ihmisiä, jotka haluis yöaikaan tehä jotain niinkin yllättävää kuin nukkua. Mua kuumottelee aina pidänkö ite liian kovaa meteliä (lol en ees tiiä koska meillä alkaa virallisesti hiljasuus), mut jos joku tulee ovelle koputtaan ja käskee hiljentää voluumii niin joo, miks ihmeessä en tekis niin. Toivonpa kaikille inhimillisen äänitason tarjoovii naapureita.

 7. Pege Kirjoittaa:

  Se vaikea tilanne ei ainakaan sillä helpotu, et sinä ja muut talon asukkaat kärsitte tuollaisen kahjon riehumisesta. Poliisien järjestemä pieni putkareissu voisi rauhoittaa kummallisesti. Todennäköisesti tuo elämänkoululainen on ihan itse asiansa sössinyt. Työtuttu oli joskus asunut talossa, missä oli jonkun naapurin meno ollut hieman samankaltaista. Oli sit kerran kytät menneet tän sankarin kämpälle, niin olikin tarvittu 5 poliisia saamaan se ulos asunnosta ja maijaan. Oli kait piripöllyssä riehunut, niin meno oli sen mukaista. Yllättäen tätä naapuria ei enää ollut näkynyt. Sai ilmeisesti häädön ja hieman muutakin. Hiljaisia ja hyviä naapureita arvostaa todella paljon, kun välillä kuulee, että mitä meno on joissakin taloissa. Täs nykyisessä osoitteessa on todella rauhallista, satunnaisesti jostain kuuluu koiran ääntelyä, naapurin pienet lapset leikkivät välillä parvekkeella, eli sellaisia normaalin elämän ääniä. Tietty omistusasunnossa asuvana on pienempi mahdollisuus saada naapurikseen joku seinähullu.

Jätä vastaus