turvallisuusriski

Mä aion rysäyttää seuraavaan postaukseen kaikkkki loput vastaukset teiän (sata vuotta sitten) mulle jättämiin kysymyksiin/toiveisiin! Niinku! Just wait for it! (!!!)

tiiättehän et mua saa patistella jos näyttää siltä että oon jättääs jotain luvattuu tekemättä. Yleensä mä ärsyynnyn kyl ja haluun purra jokasen patistelijan pään poikki mut jos osaatte olla kivoja niin ei teil oo hätää. Enkä mä muista olla pitkävihanen/kestokiukkunen. et patistelkaa vaan.

hyvä kuolla

pssst Leijalla on kans blogi: Moment of hetki

ruokaperseily

kouluammunta

Tags: , , ,

2 kommenttia - “turvallisuusriski”

  1. Maukka Kirjoittaa:

    Olipas pöhkö toi kouluampumiskommentti. Jos eivät halua verisiä töitä niin hienotunteisempi perustelu ois voinut olla vaikka ”hygieniasyyt”

    En kyllä muutenkaan ole koskaan ollut eritetaiteen ylin ystävä

  2. Rasmus Kirjoittaa:

    Mä käsitän jos roisit työt seisauttaa katsojan, mut asiaa ei ilmastu musta mitenkään smoothisti. Eniten hommassa turhauttaa kun ollaan nyt koulussa tehty kaks pääsykoeharjotusta, joista pidetään koko porukan kesken aina sit palautetilaisuus. Ekojen harjotusten joukossa oli kuva, jossa oli messissä paljosti verta ja sit palaute jumittui vaan siihen että verta verta verta ja jotain tapahtu ja alettiin puhua huumorista, että miten splatteri on kehittymättömän ihmisen huumoria. Ja tää kouluammunnasta puhunut heppu sano kans et ”veriräiskeet voi tuntua hauskalta läpältä”. Niinku?? Ei kukaan oo koittanut naurattaa toisia niillä suolenpätkiltä ja ihmissilpulla. Räääh.

Jätä vastaus