sori etten oo päivittänyt

kuolis tähän

uudet sakset

viimeset vastaukset ja toivetoteutukset (kysy kommenteis lisää jos onnistuin jotenki kiertään sun kysymyksen): 

kisut

kissajuttu

heppa

hevoset koirat

eläin kunnioitus

ei huvita kertoo yksittäisistä eläimistä. anteeks?

eeva kilpi

uni 1

uni 2

Seuraavan nimi on Hissun kissun, se on sanaleikki. Klikkaa isommaksi. Koulussa piti tehdä identtisellä ruutujaolla ja  mustetekniikalla sanaton sarjakuva nähdystä unesta. Tässä on mun uni tapetusta kissasta joka antoi anteeksi ja samaan jatkoks liitetystä epätodesta tilanteesta. Issuuseen (klik) ilmestyy joitain meiän koulun julkasuja (Laavut), siel on tää meidän unilehti.

uni a uni b

uni c uni d

kouvola 1

kouvola 2

^ näitäki saa klikkaamalla isommaks

Eiköhän se jumalauta tyypit ollut sit siinä. Siin on vittuna asiaa, tai lähinnä kai sen vierestä, mut olkoot (olematta) sit. Meinasin jubaa teille vielä salaisuuksia mun mielikuvitusystävistä, mut kyl te ehitte kuuleen.

Tein olemassaolo on mulle aika isoo – ettäs tiedätte.

Tags: , , , , , , ,

7 kommenttia - “sori etten oo päivittänyt”

 1. Tiikeri Kirjoittaa:

  Muste ja Reikä on <3 <3 <3

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Myyyh, ihan takuulla! Meidän piti mennä sinne, mut lävistäjän vaihtuessa nei ollu valmiita tekeen vielä meiän lävistyksii. Haluun hakee sieltä tatskan jalan jatkoks muistuttaan kodista ja Kouvolasta ja kaikkeudesta.

 3. Nirpi Kirjoittaa:

  Mukawa eläinpäivitys of dreams!!! Unisarjis hieno, muste viehättää. Tän perusteella haluaisin nähdä Kouvolan.

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Voi juku, mahtia kuulla kaikki tuo, kiitti! Khihii, naurattaa ja virnistyttää, Kouvola kannattaa tsekata, junatunnelissa on seinään piirrettyjä eläimiä ja meillä Inksan keskustassa kulkee aamusin kaks kaunista keltasta koiraa joista toisella on musta naama ja toisella mustat korvat ja hännänpää, niin hienoja kavereita <3

 5. monska Kirjoittaa:

  Vieläkö siellä Kulttikset edessä puussa roikkuu kenkiä? :)

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Muistan jälittäneeni sut jotenkin osaksi opistoo! Löytyköhän joku tosi tutun näkönen piirrosnaama jostain yhteisteoksesta vai oliko joku sun sarjis muiden joukossa hengailemassa. Miten vaan, hurr en oo nähny kenkii kyl! En tiiä koska ne on lähteneet tai sit ne on vaan niin korkeella, etten oo paikantanut niitä :D

 7. monska Kirjoittaa:

  Olin siellä lukuvuoden 2010-2011 vaihteessa sarjislinjalla ja nakattiin kengät kämppiksen kanssa sinne puuhun vikana iltana :D ehkä ne on jo siivottu sieltä pois, ei menny niin korkeelle etteikö niitä näkis xD Harmi :D

Jätä vastaus