pako/ttaa

vittuperse

itkuleija

Tags: , , , ,

2 kommenttia - “pako/ttaa”

  1. Dud Kirjoittaa:

    Siis etkö sä saa enää mennä sun iskälle? :( Otikko kissat mukaan kouvolaan? Tsemppiä!!

  2. Rasmus Kirjoittaa:

    Kiitti! Varmaan sinne sais mennä, mut eipä suuremmin enää huvita. Meille tuli eeppistä vääntöä uuden ihmisen kaa talon käytänteistä ja periaatteista. Tyyppi tukehtuu kissankarvoihin, niin kisujen elämä kans muuttu. Tällä hetkellä ne on yhä iskän työnä, mut ei saa tulla talon alakertaan ja pörräävät enimmäkseen naapurissa asuvan ukin luona. Jos siel yhenkään elukan hännänpäästä ykskään karva tosin taittuu, niin takuulla nappaan sit kisut mun luo. Ne on tottunut kulkemaan vapaasti maalla, niin pieni kerrostaloasunto ja rajoitettu ulkoilu ei tuskin oo niille suuressa arvossa

Jätä vastaus