hyvin taide tosi vau

kuuluuuiu

monii

kuplii

Iloksenne voin ilmoittaa, että Kupliista jäi hyvä määrä ryönää yli ja just nyt just sulla olis mitä parahin hetki tehdä sijoitus kulttuurialalle ja hankkia itsellle tai kaverille pari lärpälettä! Katso hintaa ja tarkennusta alta, kuvat klikkaantuu isommaksi:

♦ tarrat 50 snt/kpl
1e/3 kpl
♦ kortit 1e/kpl
♦ lehti 4e/kpl
+ postikulut 1,50e

tarra 1 tarra 2

kortti 1 kortti 2

lehti 1 lehti 2

♦ Tarroilla mä haluun muistuttaa sua pitään huolta toisista ja rohkeneen pyytään toisia pitään huolta susta, kaikkii on melko kivasti vielä, pyöreitä koiratarroja vähiten.

♦ Korteista on kahta paksuutta: vanhoja painotalossa teetätettyjä THE postikortteja ja sit koulun tulostimella paksulle paperille (220g) printattuja käsin leikattuja. Koulussa printattuissa kuvissa on Atso + Samuel (mun suru ja rauha) ja Iisa (mun riemu). Ne on kuvia, joita käytin vuodenvaihteessa itelleni tekemässä seinäkalenterissa.

♦ Kuutio-lehti on meidän sarjislinjan yhdessä väkerretty kokonaisuus. About 13 värillistä aukeemaa täytettynä pääosin sarjakuvalla ja yksittäisillä kuvituksilla. Näitä on oikeesti vaan jotain 5 yksinäistä kappaletta mulla – be fast!

♥ Laita sähköpostii iita [AT] jalkapuu [PISTE] net

lehti 3

(älkää antako kannen hämätä)

Tags: , , , ,

6 kommenttia - “hyvin taide tosi vau”

 1. saija inkeri Kirjoittaa:

  Tuu ottaa multa tatuointi!!

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Noku!! Tiiäks oon miettiny sitä ihan tosi usein ku oot puhunut siitä, ja oon kans ihan tosi oikeesti harkinnu sitä just nyt, mut sit on sellanen periaatteellinen mutka matkassa, kun se ois kind of tatska Kouvolasta ja tästä Kouvolan kodista, niin haluisin ottaa sen kouvololalaisessa tatskastudiossa, joka vaikuttaa ihan hurjan lutuselta muutenkin. Mä katon mitä tapahtuu! mut pidän sut mielessä! Tatskan suhteen, mut muutenkin <3

 3. Ex-hyvinkääläinen Kirjoittaa:

  Suosittelen Hyvinkäätä asuinpaikkana, mutta jos haluaa kohtuu rauhallista asumista niin välttäkää vesitorninkatua (asuimme siellä vuoden ja meno oli kuin villissä lännessä), sekä Paavolaa. Onnea muuttoon! Sun blogia on mukava seurata..

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Jee, hei tosi kiva kuulla aina jotain kaupungeista siellä oikeesti asuneilta! Myös tosi kiva kuulla, että blogi nappaa <3 Katottiin eilen asuntoilmotuksia ja vaik Paavolasta varoitteli toinenkin tyyppi, niin sieltä löytyis kyl kämppiä, jotka kiinnostaa. Tekis mieli vaan elää reunalla ja mennä sit sinne jossei muualta löydy :D Taidetaan kuitenkin koittaa hakea kaupungin omia asuntoja sillai ykkösprioriteettinä, niiden kämppien hinta/sijainti/pohjapiirros/lemmikkimyönteisyys vaikutti yleisesti hirmusen toimivalta meille

 5. Ex-hyvinkääläinen Kirjoittaa:

  Ymmärrän että houkuttelee, suurin osa niistä on valitettavasti levottomia, todella pitkät jonot (puolesta vuodesta kahteen…), tuholaisongelmaa ja hometta.. lisäks koittavat rahastaa viimeseen asti ex asukkaita kaikesta.. ymmärrän olevan hankalaa, lopulta valittisin itse joko radan pohjoispuolelta terveyskeskuksen lähettyviltä asunnon tai juna-asema – sairaala väliltä kämpän. Myös ihan samaa tietä jatkaen reilusti etelään voi olla tosi jees, kämppiä vaan harvoin tarjolla. Kannattaa liittyä hyvinkään face ryhmiin ja kysellä sieltä tai pistää tori.fi hin ilmoitus. Ja siis vaikka paljonkin varoittelen, mutta sain kuulla useilta kymmeniltä näitä kokemuksia jotka ovat siis tosia. Paavolasta voi varmasti saada kivankin asunnon, esimerkiksi rivarista tai luhtitalosta. Kunhan pysyy mahd. kaukana lähikaupan vieressä olevista taloista. Hyvinkäällä on kauniita paikkoja ja Paavolasta pääsee kyllä kätevästi metsään ja bussi kulkee usein jossei halua/jaksa/pysty menemään jalan tai pyörällä. Prisman seutu on levoton illalla, tai ainakin oli vielä vuosi sitten kun puliukot, narkit ja uusnatsit siellä hengaili nuoriso seuranaan… anteeks pitkä sepustus, paljon voisin kuitenkin kehua Hyvinkäätä maasta taivaisiin, mutta haluan sua varottaa nyt ettet pety siihen minne lähdet <3 ! Uskon että viihdyt siellä, mutta jossei muutolla oo kiire niin oottaisin rauhassa etsien sopivaa asuntoa, nyt kun iso lauma opiskelijoitakin taistelee samoista asunnoista kuin te.

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Antaa tulla tekstiä niin paljo ku sitä löytyy; luen kyl tosi mielelläni! Kaveri, joka asuu Helsingissä kurjamaisemalla alueella joutuu keväisin opettamaan 5-vuotiaalle lapselleen huumeista, kun maasta löytyy huumeruiskuja samaa tahtia kuin leskenlehtiä. Kaupunginosista tietää harvemmin etukäteen jossei lähipiirissä oo ketään siellä asunutta, joka sit voi valottaa oppimaansa uudelle muuttajalle

Jätä vastaus