..Mutta sehän on pojan nimi -ennakkotilaus

ennakkotilaus pienempi

Tässä on yks syy miks blogissa on ollut vähä hiljaista. Mun Kymenlaakson opiston lopputyönä tehty 20 sivunen sarjis kertoo mun omaa tarinaa transihmisenä ja sä voisit olla se tyyppi, joka pistää mun ekan oikeen sarjiksen kirjahyllyynsä. Sano hep viimestään sunnuntaina 13.5. jos haluut, että lasken sut mukaan kun printtailen tätä ulos ens viikolla. Hinta tulee oleen about 5e. Otan ylimääräisiä kopioita ja tuun kertoon tästä tarkemmin myöhemmin, mut jos haluut varmistaa, että sulle lähtee yks lehti, niin nyt kantsii vaikuttaa.

Pysy kuulolla ♥ Tuun päivittään blogiakin vielä joku kaunis päivä, eka pakenen koiran kanssa jonnekin sulattamaan faktaa, et voin saada jotain oikeesti aikaseks.

2 kommenttia - “..Mutta sehän on pojan nimi -ennakkotilaus”

  1. Fretti Kirjoittaa:

    Mä ainakin haluan lukea ton! Mun sähköposti varmaan näkyy sulle tän viestin ohessa niin voit sitten kysyy mun osotetta

  2. Rasmus Kirjoittaa:

    Joo! Sähköposti näkyy mulle, laitan viestii ku sarjikset on mun hyppysissä :–)

Jätä vastaus