Minä ja koira

meisinki1 meisinki2 meisinki3

koirajaminä1 koirajaminä2

Tags:

2 kommenttia - “Minä ja koira”

  1. 1237 Kirjoittaa:

    Siitä on ikuisuus kun olen kurkannut blogiisi mutta täällä sitä taas ollaan :) Ja hyvä niin. Jotenkin tulen hyvälle tuulelle sun blogia lukiessa ku se on niin aito. Ite elelen kelan tuilla ku opiskelut meni mönkään ja oon työtön masennuksen takia. En tiiä pääsenkö enää jaloilleni tästä, kaipa siihen on vaan pakko uskoa

  2. Rasmus Kirjoittaa:

    Miten en ikinä muistanutkaan vastata sulle! Anteeks! Ihanaa saada pitkästä aikaa kommenttia, ihanaa saada kontaktia lukijoihin, ihana kuulla kuulumisia. Oon jotenkin niin irti blogistani ja kaikesta mitä ihmiset sanoo arjeksi. Elämä on villii ja kahjoo ja turhaa, mut mä jaksan uskoo, et joskus siitä saa kii ja et säkin pääset jaloilles, ehkä polvien kautta tai yhellä jalalla pomppien, mut jotenkin joku päivä se tasaantuu <3

Jätä vastaus