Osta pois sarjisfestareiden jämät PART 2

Hei muruset,

kerronpa täällä silläkin uhalla, että lukijamäärä on tippunut nolliin, että Helsingin sarjisfestareiden jälkeinen jämämyynti on taas hetkisen auki. Klikkaamalla TÄSTÄ pääset mun instagramiin lukemaan lisäinfoa. Tuttuja sarjiksia, pinssejä, kortteja ja tarroja saatavilla, lisäksi kans uus sarjiszine tiskaamisen kauhuista ja uusia hienon hienoja pokemon-tarroja queer-twistillä!

Instagram ei vaadi älypuhelinta tai käyttäjätunnuksia, klikkaa itses linkistä eteenpäin ja sohi sormella sivuun tai klikkaa pieniä nuolia, niin saat lisää kuvia näkyviin.

Mulla alko kolmen vuoden saatanointi ilman tuloja (työkkäri, yhteiskunta, mielenterveys jnejne), elämänhalu sillai nollan alapuolen, mut mulla on uus kissa ja kultaköynnökses uus lehti. Oon olees, blogikin on, mulle saa laittaa viestii, kestää saada asioita valmiiks, mut yritetään. Jos kiinnostaa seurata mitä kuuluu, niin instagramista on tullut itelle tosi tärkee alusta, stalkatkaa siellä tai ikkunan takana, takapihalla on pari asiaa helpottavaa puskaa.

 

Jätä vastaus